Pengumuman

Tiada Pengumuman Buat Seketika Ini.

 

Sekian Terima Kasih

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Home

Articles

W3C

Laman Web Pejabat Daerah dan Tanah Bera menyediakan kemudahan untuk capaian Orang Kurang Upaya (OKU) / Disability Access.

 

1) Pengguna cacat penglihatan;

Bagi pengguna cacat penglihatan, Laman Web Pejabat Daerah dan Tanah Bera menyediakan kemudahan Pautan Pembaca Teks . Pautan Pembaca Teks adalah 'suara' seseorang lelaki, yang akan bercakap dalam Bahasa Inggeris atau bahasa-bahasa lain. Pengguna hanya perlu memilih teks yang ingin dibacakan dan klik pada Pautan Pembaca Teks.

2) Pengguna buta warna;

Laman Web Pejabat Daerah dan Tanah Bera menyediakan kemudahan untuk capaian Orang Kurang Upaya (OKU) / Disability Access.

3) Pengguna warga tua;

Bagi pengguna warga tua, Laman Web Pejabat Daerah dan Tanah Bera ada menyediakan kemudahan pilihan saiz teks yang berbeza. Pilihan saiz teks tersebut dipaparkan di ruangan atas setiap halaman Laman Web Pejabat Daerah dan Tanah Bera . Pengguna boleh memilih samada untuk memilih saiz teks yang lebih besar atau lebih kecil, mengikut kesesuaian.Bagi pengguna buta warna, terdapat beberapa pilihan warna disediakan di ruangan atas setiap halaman Laman Web Pejabat Daerah dan Tanah Bera . Penguna boleh memilih warna daripada seleksi warna yang diberikan iaitu Biru, Hijau dan Merah . Warna templet  Laman Web Pejabat Daerah dan Tanah Bera  akan berubah serta-merta setelah pilihan dibuat.

Tarikh Kemaskini

  • :: Sunday 31 December 2017::

Alamat Kami

Pejabat Daerah dan Tanah Bera
28200 Bandar Bera
Pahang Darul Makmur.
Tel   : 09-2553109
Fax  : 09-2553444
emel  : pdbera@pahang[dot]gov[dot]my

Bilangan Pelawat

1051739
Hari IniHari Ini173
SemalamSemalam252
Minggu IniMinggu Ini651
Bulan IniBulan Ini5674
KeseluruhanKeseluruhan1051739
Go to top