Pengumuman

PEMAKLUMAN
 

PENGUMUMAN SESI TEMUDUGA BAGI PEMILIH PESERTA
RANCANGAN TANAH KELOMPOK (RTK) BUKIT JIN
DAERAH BERA

Klik pautan untuk melihat senarai nama calon.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
Home

Articles

W3C

Laman Web Pejabat Daerah dan Tanah Bera menyediakan kemudahan untuk capaian Orang Kurang Upaya (OKU) / Disability Access.

 

1) Pengguna cacat penglihatan;

Bagi pengguna cacat penglihatan, Laman Web Pejabat Daerah dan Tanah Bera menyediakan kemudahan Pautan Pembaca Teks . Pautan Pembaca Teks adalah 'suara' seseorang lelaki, yang akan bercakap dalam Bahasa Inggeris atau bahasa-bahasa lain. Pengguna hanya perlu memilih teks yang ingin dibacakan dan klik pada Pautan Pembaca Teks.

2) Pengguna buta warna;

Laman Web Pejabat Daerah dan Tanah Bera menyediakan kemudahan untuk capaian Orang Kurang Upaya (OKU) / Disability Access.

3) Pengguna warga tua;

Bagi pengguna warga tua, Laman Web Pejabat Daerah dan Tanah Bera ada menyediakan kemudahan pilihan saiz teks yang berbeza. Pilihan saiz teks tersebut dipaparkan di ruangan atas setiap halaman Laman Web Pejabat Daerah dan Tanah Bera . Pengguna boleh memilih samada untuk memilih saiz teks yang lebih besar atau lebih kecil, mengikut kesesuaian.Bagi pengguna buta warna, terdapat beberapa pilihan warna disediakan di ruangan atas setiap halaman Laman Web Pejabat Daerah dan Tanah Bera . Penguna boleh memilih warna daripada seleksi warna yang diberikan iaitu Biru, Hijau dan Merah . Warna templet  Laman Web Pejabat Daerah dan Tanah Bera  akan berubah serta-merta setelah pilihan dibuat.

Tarikh Kemaskini

  • :: Tuesday 04 April 2017::

Alamat Kami

Pejabat Daerah dan Tanah Bera
28200 Bandar Bera
Pahang Darul Makmur.
Tel   : 09-2553109
Fax  : 09-2553444
emel  : pdbera@pahang[dot]gov[dot]my

Bilangan Pelawat

968383
Hari IniHari Ini579
SemalamSemalam1017
Minggu IniMinggu Ini1596
Bulan IniBulan Ini29452
KeseluruhanKeseluruhan968383
Go to top